Fan sau următor al lui Iisus?

Noi avem tot felul de moduri ciudate de a măsura relaţia noastră cu Dumnezeu, … şi avem lucruri care confirmă această relaţie, … cum este un peşte pe parbrizul maşinii sau oameni care povestesc cum bunicii lor merg la Biserică, sau că … şi ei au Biblia în casă …
Dar Iisus nu doreşte fani, ci vrea următori complet ataşaţi de El. Credinţa în Dumnezeu înseamnă o viaţă în deplină concordanţă cu poruncile lui Hristos, o relaţie de iubire cu El, o simţire a prezenţei Lui în viaţa ta! Fanii nu sunt deranjaţi să facă schimbări minore pentru Iisus, dar El doreşte să ne răstoarne viaţa! El doreşte o completă restaurare a vieţii noastre!
Observarea comportamentului oamenilor faţă de Dumnezeu. Dacă vrei să vezi, dacă ai într-adevăr o relaţie de iubire şi de credinţă cu Iisus, atunci trebuie să-mi spui o întâmplare, la care eu să adaug: „E o nebunie!”. Cred că orice credinţă personală ar trebui să aibă o istorie de acest fel … Vă aduceţi aminte când v-aţi îndrăgostit şi făceaţi tot felul de lucruri nebuneşti pentru fiinţa iubită? Mulţi oameni spun că sunt următori ai lui Hristos, dar nu pot spune nici o istorie a credinţei lor, … şi nici o minune pe care au simţit-o în viaţa lor, în care au văzut clar „degetul lui Dumnezeu” … O adevărată relaţie de iubire este aceea, în care, cel care iubeşte, trebuie să facă sacrificii serioase şi un angajament pe viaţă! … Pentru că, … nu există iubire mută! Adevărata iubire se grăieşte pe sine şi se demonstrează, în forţă, prin fapte adevărate de iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Abonează-te (prin e-mail):

Dar din dar se face rai!